Laadpaal met inzicht, controle en betaalmogelijkheden!

Wil je zonne-energie maximaal inzetten voor je laadbeurten? Via de geïntegreerde energiebeheer-technologie laad je jouw elektrische auto doorheen de dag met zonne-energie.

Thuis laden met
zonne-energie HET KAN!

Wil je zonne-energie maximaal inzetten voor je laadbeurten? Via de geïntegreerde energiebeheer-technologie laad je jouw elektrische auto doorheen de dag met zonne-energie. De unieke Artificial Intelligence van Smappee optimaliseert jouw zelfvoorziening. Zo bespaar je kosten en rijd je ecologisch. Geen zonnepanelen? Optimaliseer volgens je laagste energietarief en bespaar zo op je laadkosten.

Veilig thuis laden zonder gesprongen zekeringen

De Smappee EV Wall is een compacte, gebruiksvriendelijke en mooie oplossing om thuis je elektrische auto te laden. De EV Wall is standaard voorzien van beveiliging tegen overbelasting. Dit zorgt ervoor dat het elektrisch systeem van je woning binnen zijn vermogensgrens blijft. Je hoeft dus niet langer te vrezen voor gesprongen zekeringen tijdens je laadsessie. Smappee past de capaciteit van je laadpaal automatisch aan.Inzicht in het laadproces en de kosten ervan


Je hoeft niet langer de maandelijkse factuur af te wachten om te weten hoeveel thuis laden jou kost. In de Smappee App en Dashboard krijg je real-time inzicht in het laadproces en een overzicht van jouw laadkosten. Daarnaast zie je meteen hoeveel zonne-energie er gebruikt werd voor jouw laadsessie.

Smappee EV Wall De Slimste laadoplossing voor thuis

Rijd je sinds kort elektrisch of overweeg je de overstap? Met Smappee EV Wall kan je veilig, makkelijk en goedkoop thuis laden. Geen gesprongen zekeringen meer tijdens het laden met deze slimme laadpaal. Ook tapt je auto maximaal energie tijdens de daluren of zonne-energie. Met enkele taps en in real-time regel je je laadsessies en volg je ze op in de Smappee App. Je ziet er meteen ook je totale energieverbruik, je zonne-productie én je kosten. Smappee EV Wall is de enige laadpaal die kostenefficiënt je energie inzet en beheert, voor je wagen én in je huis.  

Meer dan een laadpaal

Goedkoop Smappee zet zoveel mogelijk je zonne-energie in of tapt energie tijdens de daluren. Dat is de goedkoopste energie voor je wagen en je huishoudelijke toestellen. Zo bespaar je makkelijk tot wel 60% op je energiefactuur

Ontdek

Inzicht in (laadkosten)

De Smappee App en het Dashboard geven je laadkosten in detail weer. Handig om laadbeurten voor je bedrijfswagen aan je werkgever door te rekenen. Verder heb je ook zicht op je realtime totale verbruik, sluimerverbruik en zonne-productie.

Veilig

Smappee’s slimme energietechnologie houdt de vinger aan de pols bij je elektrische aansluiting. Een piek aan verbruik in huis? Dan gaat er eventjes minder stroom naar de laadpaal. Zo kan je onbezorgd koken, strijken en bakken terwijl je wagen laadt. En die zekering? Daar zorgt Smappee voor!