Verwarmingsinstallaties.

We zorgen ervoor dat je er warm bij zit.

Wij helpen jou aan de juiste installatie.

Ben je op zoek naar slimme verwarming?
Wil je een nieuwe hoge rendementsketel
Ga je vloerverwarming plaatsen in je nieuwe woning?
Ben je van plan een warmtepomp te plaatsen?

We helpen je graag verder met het kiezen van een systeem dat het beste bij jouw situatie past. Met meer dan 10 jaar ervaring én als gecertificeerd CERGA-installateur weten we van aanpakken.
Installaties voor een bedrijf of particulier? We werken voor beide met evenveel passie, inzet en expertise!

Verwarming van A tot Z.
We hebben een heel uitgebreid en divers aanbod: daardoor valt natuurlijk niet alles op te lijsten.
Contacteer ons gerust als je vragen hebt naar andere mogelijkheden.
 

Verwarmingsketels

CV ketel, condensatieketel of een hoge rendementsketel? Jij kiest!
Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij je keuze, bijvoorbeeld het recht op een energiepremie en de beschikbare ruimte die je hebt voor je nieuwe ketel. Uiteraard geven we jou een eerlijk en duidelijk advies over deze keuzes. 

Om je de meest efficiënte ketel aan te kunnen bieden, komen we altijd eerst ter plaatse kijken. We bekijken wat er moet gebeuren en of er leidingen aangepast of gelegd moeten worden. Dat brengen we natuurlijk allemaal voor je in orde.

Warmte- en zonneboilers

Heb je interesse in een energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing zoals een warmte- of zonneboiler? Daar kunnen we je ook bij helpen. 

We geven je graag advies over deze duurzame techniek en hoe je deze het best kunt combineren.

Bijbehorende onderdelen

Ook voor (onder)delen van een verwarmingsinstallatie kan je bij ons terecht. Wil je bijvoorbeeld enkel je radiatoren vernieuwen? Vraag dan zeker eens een vrijblijvende offerte aan!

Vloerverwarming

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor vloerverwarming, aangezien er veel voordelen van te noemen zijn. Belangrijkste is natuurlijk de lage energiekost en het hoge rendement, maar ook is de stralingswarmte veel aangenamer en gezonder.
We hebben zelf al veel ervaring met het installeren van vloerverwarming en mogen met trots zeggen dat ons team bestaat uit echte experts !

Warmtepompen

Ben je op zoek naar een ecologische oplossing? Dan is de warmtepomp misschien wel iets voor jou. Ook hier moet je rekening houden met de mogelijkheid tot een energiepremie.
We bekijken graag samen de mogelijkheden.

Keuring en onderhoud                        

Zoals je gewend bent van ons zorgen wij van begin tot eind voor jouw project. We mogen als CERGA-gecertificeerd installateur namelijk ook nieuwe gasleidingen leggen of oude leidingen wijzigen. 

Maar ook achteraf blijven we actief. Zo zorgen we ervoor dat je installatie netjes gekeurd wordt en voeren we het tweejaarlijks wettelijk onderhoud aan je verwarmingsketel uit.

Wat gaat dat kosten?

Iedereen krijgt bij ons een persoonlijke offerte, op maat gemaakt.

Wij hebben op onze website geen calculator geplaatst waar direct een offerte uitrolt. Waarom? Omdat wij geloven dat elke situatie anders is. 
Wij investeren daarom graag de nodige tijd in een vrijblijvende offerte, omdat we ervan overtuigd zijn dat we je zo een betere oplossing kunnen aanbieden. 
Neem dus gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Waarom kiezen voor Energie+ voor je verwarmingsinstallatie?

Experts in verwarming

Ondertussen hebben we al meer dan 10 jaar ervaring in onze sector.
Of je nu bezig bent met zetten van een nieuwbouw of het renoveren van een woning: we helpen je graag verder met onze expertise. 

Persoonlijke service

Voor we aan een project beginnen, kijken we altijd eerst of alles technisch mogelijk is. We bekijken wat er moet gebeuren, of er leidingen aangepast moeten worden of dat er nieuwe leidingen nodig zijn. Bovendien zorgen we er ook voor dat jouw nieuwe gasinstallatie gekeurd wordt zodat je helemaal in orde bent!

Stralende na-service

Onze missie is altijd een tevreden klant. We vinden het belangrijk dat jij van het begin tot het einde op de hoogte bent, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw installatie.

Ook na het plaatsten van de installatie zorgen wij ervoor dat alles volledig in orde is. We bieden dan ook verschillende onderhoudsservices aan, zodat jouw installatie altijd naar behoren werkt en rendeert.

Hoogste kwaliteit voor de beste prijs

Om een optimaal rendement te kunnen garanderen, kiezen wij altijd voor de hoogste kwaliteit. Zo zijn we zeker dat je lang kunt genieten van jouw investering. Daarnaast kun je altijd rekenen op een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Eerlijk en transparant advies

Wij houden niet van verkooppraatjes: eerlijkheid duurt namelijk het langst. Omdat elke situatie anders is, bekijken we ter plaatse wat de beste oplossing zou zijn.
Daarnaast zijn we altijd transparant over de kosten en bekijken we natuurlijk ook samen de opbrengsten van jouw investering!

Duidelijke informatie

In onze sector zijn er veel regels en wetten waar we aan moeten voldoen. We snappen heel goed dat het voor jou als klant soms lastig bij te houden is. We helpen je hier dan ook graag bij. 

We willen je graag beter informeren over alle mogelijkheden, (wettelijke) regels, technische feiten, etc. Zo krijg je meer inzicht in de processen en de opbrengst van je eigen investering.  

Lees meer over onze tevreden klanten!

Heb je interesse in een verwarmingsinstallatie?

We bekijken graag samen ter plaatse hoe we jouw project kunnen realiseren.
Bel ons op +32 496 254 254 en maak meteen een afspraak!
Een offerte is altijd vrijblijvend.

Neem contact met ons op!