Energie+:
Vakwerk mét een stralende service.

Kwaliteitsvol werk leveren én zorgen voor een tevreden klant:
dat is wat wij elke dag doen.

Wij zijn jouw specialist in zonnepanelen, slimme batterijen, laadpalen, energietechnieken 

e

Ondertussen hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring in ons vakgebied.
Na een lange tijd in dienst te hebben gewerkt, hebben wij 5 jaar geleden besloten om een eigen bedrijf te starten.

We werkten met passie en deden ons werk supergraag, maar we raakten gefrustreerd door de oneerlijkheid en het commerciële gedrag in onze sector. Wij dachten: dit kan anders.

Namelijk op een manier waarbij jij en jouw wensen centraal staan en transparante communicatie hoofdzaak is. Een manier waarbij de kwaliteitsnorm hoog ligt en er eerlijk wordt verkocht.

'We leveren hoge kwaliteit in onze sector. Daarnaast ligt onze focus altijd op jou en jouw wensen. Een tevreden klant: dat is waar wij het voor doen.'

Jimmy Van den Abbeele & Joke Oorts  
Bestuurders / Oprichters van Energie+

Dit vinden wij belangrijk.

Vakwerk.

Kwaliteit gaat hand in hand met vakwerk en daar werken we dan ook iedere dag aan. We hebben al heel veel ervaring opgedaan in de laatste 10 jaar, maar onze sector staat nooit stil. 


Om jullie te kunnen voorzien van de 
allernieuwste technieken, scholen wij ons regelmatig bij. We volgen verschillende vrijblijvende en verplichte cursussen. Daarnaast beschikken we uiteraard ook over de nodige 
certificaten om bijvoorbeeld jouw water- of gasinstallatie te keuren.


Zorgeloze klanten.

Onze missie is altijd een tevreden klant. We vinden het belangrijk dat jij van het begin tot het einde op de hoogte bent, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw installatie.


Ook na het plaatsten van de installatie zorgen wij ervoor dat alles volledig in orde is. We bieden dan ook verschillende onderhoudsservices aan, zodat jouw installatie altijd naar behoren werkt en rendeert.


Duurzaamheid.

Wij werken niet alleen graag mee aan een duurzame en energiebesparende maatschappij, maar we hechten ook veel waarde aan duurzaamheid in de vorm van kwaliteit.


We willen dat jouw installaties natuurlijk zo lang mogelijk meegaan, zonder zorgen of reparaties. We kiezen daarom bewust voor de kwalitatieve merken van zonnepanelen, hoogrendementsketels, etc.


Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.


Transparantie.

Niets is er zo vervelend als onduidelijke offertes.

We willen graag dat je weet welke mogelijkheden er zijn en wat deze zullen kosten. 


Dat is ook meteen de reden waarom je op onze website zelf geen offerte kunt maken. We geloven er namelijk in dat elke situatie anders is. We komen daarom graag ter plaatse om jouw project en al jouw wensen te bespreken. 


We zijn er van overtuigd dat we je zo een betere oplossing kunnen aanbieden, zonder dat je achteraf voor verrassingen komt te staan.


Informeren.

Onze sector is heel groot en uitgebreid. Er zijn veel wetten en regels waar onze installaties aan moeten voldoen. We snappen dan ook heel goed dat je als klant soms door de bomen het bos niet meer ziet. 

Wij zijn hier niet alleen om jou te helpen met een duurzame en nuttige investering. We willen je ook graag beter informeren over alle mogelijkheden, (wettelijke) regels, technische feiten, etc. 

Zo krijg jij meer inzicht in alle processen en de opbrengst van je eigen installatie.


Persoonlijke service.

Voor we aan een project beginnen, kijken we altijd eerst ter plaatse of alles
technisch mogelijk is.

We bekijken wat er moet gebeuren, of er zaken aangepast moeten worden of dat er bijvoorbeeld nieuwe leidingen nodig zijn.

We brengen dit allemaal voor jou in orde en zorgen voor een op maat gemaakte installatie.


En dit zijn wij!

Jimmy Van den Abbeele

Bestuurder / Oprichter

Als bestuurder en technisch expert kan ik iedere dag opnieuw de juiste oplossing aan onze klanten bieden. Dit geeft me steeds de nodige uitdaging, alsook bekomen we hierdoor steeds het beste resultaat.

Joke Oorts

Bestuurder / Oprichter

Iedere dag doen wat je graag doet, anders doen dan anderen met een fantastisch team. Dit zorgt ervoor dat we onze visie altijd kunnen uitvoeren. Ik zorg zelf steeds voor de dagelijkse opvolging binnen ons team.

Veerle

Project assistant

Ik bied dagelijks met veel enthousiasme ondersteuning aan de collega's en alle klanten van ENERGIE+. Wanneer je contact opneemt met ons is de kans heel groot dat je mij als eerste aan de lijn krijgt en ik je verder help.

Wout

Projectleider

De eerste jaren was ik als technieker bij ENERGIE+ aan de slag. Ondertussen ben ik doorgegroeid naar projectleider en sta ik dagelijks in voor de HVAC projecten. Iedere dag iets nieuws en boeiend alsook blijven we opleidingen volgen en vernieuwen met de technieken.

Bart

Adviseur

Op zoek naar groene energieoplossingen? Ontmoet Bart, onze gepassioneerde adviseur voor zonnepanelen, batterijen, laadpalen en energieoplossingen! Met een diepe toewijding aan duurzaamheid, staat Bart klaar om jou te helpen bij elke stap op weg naar een groenere toekomst.


Jort

Adviseur

Jort heeft een uitgebreide kennis van zonnepanelen en andere energiebesparende technologieën, en staat klaar om klanten te begeleiden bij elke stap van het proces. Of het nu gaat om advies over het juiste type zonnepanelen voor een woning of bedrijf

Laurens

Elektricien

Deskundige elektricien die klaar staat om jouw elektrische projecten tot een succes te maken! Met jarenlange ervaring en een passie voor alles wat met elektriciteit te maken heeft

Freek

Adviseur

Of je nu overweegt om zonnepanelen op je dak te installeren, je wilt investeren in een thuisbatterij voor energieopslag, of je wilt profiteren van de voordelen van elektrisch rijden met een laadpaal voor je elektrische voertuig, Freek heeft de kennis en expertise om je te begeleiden naar de beste oplossing voor jouw behoeften en budget.

Yelle

Projectvoorbereider/Technieker

Ik ben een krak in het leveren en plaatsen van omvormers, zekeringskasten, laadpalen, batterijen. Zowel nieuwe als bestaande installaties zijn voor mij dagelijkse kost. Ik krijg steeds het nodige materiaal ter beschikking om een mooi eindresultaat af te leveren bij de klanten. Dit geeft me voldoening.

Joeri

Planning

Toegewijde planner die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt! Met een scherp oog voor detail en een passie voor organisatie, staat Joeri klaar om jou je project te plannen en te coördineren.

Kristof

Zonnepanelen installateur

Met een focus op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid, zorgt Kristof ervoor dat je zonnepaneleninstallatie vakkundig en efficiënt wordt uitgevoerd.

Greg

Zonnepanelen installateur

Met een focus op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid, zorgt Kristof ervoor dat je zonnepaneleninstallatie vakkundig en efficiënt wordt uitgevoerd.

Dennis

Technieker

Samen met mijn collega's HVAC installaties plaatsen, afwerken en opstarten. Van het voorbereidend werk tot de afwerking. Daar sta ik dagelijks voor in. Het leuke is de grote variatie van onze projecten.

David

Technieker

Mij kan je samen met Pieter terug vinden op verschillende werven. Wij voeren zowel de voorbereidende werken tot de afwerking uit van verwarming, sanitair, ventilatie, vloerverwarming.

Pieter

Technieker

Mij kan je samen met David terug vinden op verschillende werven. Wij voeren zowel de voorbereidende werken tot de afwerking uit van verwarming, sanitair, ventilatie, vloerverwarming.

Yenthe

IT

ENERGIE+ zoveel mogelijk ondersteuning geven zodat zij hun klanten het maximale aan service kunnen bieden. Daar sta ik voor!

 Pawel

 Ondersteuning projecten en elektricien

Met jarenlange ervaring en een passie voor alles wat met elektriciteit te maken heeft ondersteunt Pawel onze andere techniekers en de projecten.

Pawel

Magazijnier

Toegewijde magazijnbeheerder die ervoor zorgt dat onze voorraad altijd op punt staat! Met een scherp oog voor detail en een passie voor logistiek, staat Pawel klaar om ervoor te zorgen dat alle goederen vlot binnenkomen, worden opgeslagen en op tijd bij onze klanten terechtkomen.

Pawel

 Zonnepanelen installateur

Met een focus op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid, zorgt Kristof ervoor dat je zonnepaneleninstallatie vakkundig en efficiënt wordt uitgevoerd.

Kunnen wij je helpen met een project?

We komen graag ter plaatse om samen alle mogelijkheden te bespreken.
Bel ons op +32 496 254 254  en maak meteen een afspraak!
Een offerte is altijd vrijblijvend.