Sanitaire installaties.

Voor al je badkamerrenovaties en loodgieterij als bedrijf of particulier.

Dit is wat wij doen.

Nieuwe badkamers

Ben je een nieuwbouw aan het zetten en droom je van een prachtige badkamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 
We helpen je van begin tot eind, zodat jij kan genieten van je eigen wellness ruimte aan huis!

Badkamerrenovaties

Ook met (gedeeltelijke) badkamerrenovaties kunnen we je helpen. We regelen alle sanitaire aanpassingswerken en installeren vervolgens alle meubels, bad, douche, wc, inbouw- en opbouwkranen.

Loodgieterij

Niet alleen voor je badkamer, maar bijvoorbeeld ook voor je keuken helpen wij je verder met de loodgieterij. Warmwaterleidingen en afvoeren leggen wij met de hoogste precisie aan! 

Regenwater 

Tegenwoordig is het bij nieuwbouwwoningen verplicht om een regenput te plaatsen, maar ook bij renovaties is zo'n regenput interessant. We rekenen de juiste maat regenput voor je uit en plaatsen deze op een koele en vorstvrije plek.

Leidingsplannen 

Elk project werken wij tot in detail uit en gieten we in een uitgebreid plan voor al je leidingen en afvoeren. Zo zijn wij altijd goed voorbereid. Ook kan jij met onze plannen perfect aan de slag als doe-het-zelver!

Wat gaat dat kosten?

Iedereen krijgt bij ons een persoonlijke offerte, op maat gemaakt.

Wij hebben op onze website geen calculator geplaatst waar direct een offerte uitrolt. Waarom? Omdat wij geloven dat elke situatie anders is. 
Wij investeren daarom graag de nodige tijd in een vrijblijvende offerte, omdat we ervan overtuigd zijn dat we je zo een betere oplossing kunnen aanbieden. 
Neem dus gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Waarom kiezen voor Energie+?

Complete service mét kwaliteit

Bij het installeren van een badkamer regelen we niet alleen alle sanitaire aanpassingswerken, maar we kijken ook naar het warmtecomfort. Zo kijken we meteen of het huidige verwarmingssysteem nog optimaal rendeert of dat er een nieuw systeem moet worden geplaatst.

Voordelig inkopen

Het leukste van een nieuwe badkamer is natuurlijk het uitkiezen van de nieuwe meubels en onderdelen . Wij werken samen met enkele gerenommeerde groothandels, waardoor jij als klant gemakkelijk in hun showroom jouw favoriete items kan uitkiezen. Wij kopen deze items voor je aan, zodat jij profiteert van de beste prijzen en de hoogste kortingen!

Technische ondersteuning                        

We verzorgen je project van A tot Z. We regelen de loodgieterij, plaatsen het sanitair, maar ook nadat alles succesvol is geïnstalleerd kan je op onze ondersteuning rekenen. We zorgen ervoor dat jouw waterkeuring ook altijd in orde wordt gebracht.

Gedetailleerd, snel en netjes                     

Als we iets doen, doen we het goed. Daarom maken wij voor elk sanitair project uitgebreide en gedetailleerde plannen. Zo weten wij (en jij) precies hoe alles eruit komt te zien. 
Daarnaast werken we snel én netjes, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over vuil en stof in je huis. Voor je het weet kan jij genieten van je nieuwe badkamer!

Lees meer over onze tevreden klanten!

Heb je hulp nodig bij het bouwen of renoveren van je badkamer?

We bekijken graag samen ter plaatse hoe we jouw project kunnen realiseren.
Bel ons op +32 496 254 254 en maak meteen een afspraak!
Een offerte is altijd vrijblijvend.

Neem contact met ons op!