Onze klanten kiezen bewust voor groene energie!

64 x 360 wp Longi Solar met SolarEdge SE10K efficiënter omgaan met schaduw op de panelen en zo meer opbrengst
Mama Calinka uit Schoten staat voor heerlijke ambachtsijs en mooie en heerlijke ijstaarten.

Graag stel ik jullie voor aan Nancy Hermans de trotse eigenaar van Gelateria Mama Calinka, gevestigd in de oude tuinierswoning van Kasteel Withof in Schoten. In ons atelier bereiden wij roomijs voor verkoop in onze horecazaak en voor distributie naar B2B klanten (horecazaken, bakkers, traiteurs, frituren).

Waarom kozen zij voor zonnepanelen?

Zij hebben bewust gekozen voor groene energie. De zonnepanelen zorgen ervoor dat ze nu op jaarbasis 19,21 MWh opbrengen. Vermits zij veel toestellen benutten in hun zaak werd het dak hier volledig benut. 


Keuze materialen:

Voor dit project hebben we gekozen voor de zonnepanelen van Longi Solar van 360 Wp. Longi Solar is niet voor niets het meest solide bedrijf in de PV sector. Longi Solar is dé wereldleider op het gebeid van zeer efficiënte mono kristallijne zonnecellen en modules. 

Voor de omvormer hebben we gekozen voor een SolarEdge van 10K en SolarEdge Power Optimizers. Dit omdat een SolarEdge systeem gemiddeld meer opbrengt per zonnepaneel en meer inzicht geeft in de werking. Verder is het veiliger en gaat het langer mee dan een traditioneel systeem. SolarEdge haalt meer stroom uit de zonnepanelen.

SolarEdge is toekomstgericht, biedt intelligente energie-oplossingen, is ontworpen voor de toekomst.

Terugverdieningstermijn of ROI van de zonnepanelen:

Net zoals vele andere klanten is deze installatie op minder dan 10 jaar terug verdiend! De financiële efficiëntie is tussen de 8 en 12%.