OP 5 JAAR TIJD VAN PASSIE NAAR OUTSTANDING INSTALLATIES

“Vakwerk mét een stralende service: dat is wat je van ons kunt verwachten”

Dit zeiden Joke Oorts en Jimmy Van den Abbeele, beide bestuurders van ENERGIE+ 5 jaar geleden tegen elkaar bij de oprichting van ENERGIE+.  We willen vóór alles kwaliteit leveren, elke dag opnieuw. “Kwaliteit gaat samen met vakmanschap”, vindt het ondernemende echtpaar. “Daarom omringen wij ons met een team van toptechniekers en voeren we al onze werken in eigen beheer uit. Met tevreden klanten tot gevolg!”

 

IN DE SPOTLIGHTS

11 februari 2021 vieren we trots het 5 jarig bestaan van ENERGIE+. “We vieren dit niet zomaar, we vieren dit omdat we ondertussen met een prachtteam werken van 16 specialisten.”

Ook openen we deze zomer het nieuwe kantoor. “Dit kantoor zal ervoor zorgen dat we nog kunnen groeien, opleidingen kunnen geven, de noden van de klanten kunnen tonen.” Over het kantoor is heel bewust nagedacht, het zal een weergave bieden van de nieuwste technieken.

Ondertussen kunnen onze klanten al mee genieten van het nieuwe logo, de nieuwe huisstijl en de nieuwe website die eind februari online zal staan. ENERGIE+ werd in een nieuw jasje gestoken!

 

RENTABILITEIT EN RENDEMENT VOOROP

“ENERGIE+ doet het anders en beter”, begint Joke, die geen blad voor de mond neemt. “Wij fungeren als één enkel aanspreekpunt voor al onze klanten. De expertise van ENERGIE+ in sanitair, verwarming, warmtepompen, ventilatie, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie en boezemt vertrouwen in. Architecten, projectontwikkelaars, villabouwers en bouwheren rekenen op ons team om installaties en totaalprojecten tot een goed eind te brengen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. Standaardproducten en pakketprijzen zijn niet aan ons besteed. We denken vanuit een praktisch en financieel oogpunt mee met de klant. Gericht op zijn toekomst én comfort. Wij gaan uitsluitend voor klanttevredenheid.” De dienstverlening van ENERGIE+ is er een waar je u tegen zegt. Jimmy geeft tekst en uitleg. “Bij elke installatie zijn een gedegen studie, een gedetailleerd 3D-plan en een glasheldere offerte met mogelijkheid tot warmteverliesberekening inbegrepen. Bovendien ga ik ter plaatse om het project samen met de opdrachtgever te bekijken zodat we optimaal rekening kunnen houden met zijn wensen en budget. Meer nog wij streven naar de meest rendabele installatie en stellen het rendement voorop.”

 

REALISATIE EN ONDERHOUD

Het werkterrein van ENERGIE+ reikt van standaardwoningen, exclusieve villa’s en appartementsblokken tot winkels, toonzalen en industrie. Joke: “We staan in voor de realisatie en het onderhoud van grote en kleine installaties. Klanten halen hun voordeel uit onze onestop shopping service. Zij kunnen immers ook de levering en de plaatsing van badkamermeubels en sanitaire toestellen aan ons overlaten.” Alleen het beste is goed genoeg, beaamt Jimmy. “Voor cv-ketels en warmtepompen zweren we bij Vaillant. Onze ventilatie-units zijn steevast van Zehnder, de vloerverwarmingssystemen van Begetube en de zonnepanelen van Topmerken en de omvormers van SolarEdge. De prijs-kwaliteitsverhouding van onze installaties is outstanding, tot volle tevredenheid van onze klanten.”

MEER EFFICIËNTIE

Beide zaakvoerders hebben al 15 jaar ervaring in de branche en verstaan hun vak. “Jimmy is een technische crack, beschikt over een grondige knowhow en verleent klanten het juiste advies”, vertelt Joke. “Ikzelf behartig het eerstelijns commercieel contact, de projecten, de marketing en het personeel.

 

TOEKOMSTPLANNEN

De toekomstplannen? “Bedachtzaam verder groeien en ons team uitbreiden tot 20 medewerkers”, zegt Jimmy. “Die expansie zal onze efficiëntie nog verhogen.”