Vakkundige installatie publieke laadpaal showroom VERSANI!

Zondag 9 oktober 2021 kan u de laadpaal live bewonderen bij VERSANI te Herenthout.

Vakkundige installatie van publieke laadpaal geïnstalleerd bij de showroom van VERSANI te Herenthout.

Van 9 t/m18 oktober kan u tijdens de opendeurdagen en ook nadien de laadpaal van Smappee bewonderen bij Versani te Herenthout.


De keuze van Versani voor Smappee:


De laadpalen van de Smappee EV Line zijn de perfecte mix van intelligentie en schoonheid. Ze zijn voorzien van autonome overbelastingsbeveiliging en bieden optimaal eigenverbruik aan. Via de Smappee-app en dashboard krijg je gedetailleerd inzicht in het laadproces en -kosten. Dat is écht slim autoladen! Geniet van het strak design en de ingebouwde LED-verlichting die perfect integreert in residentiële en zakelijke omgevingen. Bepaal de look en stel elke functionaliteit in naar wens, zoals flexibele tarifering en betaling via QR-code of laadkaart. Met de EV-line haal je de toekomst in huis. Geniet van draadloze updates en breid de laadoplossingen makkelijk uit met de rest van het Smappee-ecosysteem.

 Verdien geld aan je laadstation.

Maak je laadstations beschikbaar voor semi-openbaar opladen via directe betaling door gebruik te maken van ons laadbeheersplatform. EV bestuurders betalen voor het laden door de QR-code te scannen of met hun RFID-kaart te swipen. Scan de QR-code om de Smappee App te openen en het betalingsproces te starten. EV bestuurders kunnen ook met hun Smappee Smart Charge Card of een oplaadkaart van een derde partij swipen om te betalen. De Smappee Smart Charge Card biedt het extra voordeel dat je hem kunt gebruiken voor gesplitste facturering om je werknemers te vergoeden voor thuisladen. Zoek je een betrouwbare betalings- en factureringspartner voor je zakelijke laadstation? Kies Smappee diensten of een andere CPO of e-MSP van een derde partij.