Welke laadpaal past bij jouw auto?

Ga altijd opgeladen op weg!

Zorgeloos thuis of op de zaak opladen!

De elektrische auto wordt steeds populairder. Dat betekent dat ook steeds meer auto’s de openbare oplaadplekken bezet houden. Wil je iedere dag zorgeloos op pad met een volle accu? Dan is een laadpaal (laadstation) bij je thuis, of op kantoor de ideale oplossing.

Op zoek naar een kwalitatief aanbod van laadpalen en laadstations? Bij ENERGIE+ hebben we een professioneel aanbod aan wallboxen en veilige laadpalen. Zowel voor thuis als op het bedrijf hebben we op maat gemaakte oplossingen aan een topprijs!

Deze laadpaal heeft een unieke ingebouwde Load Balancing module welke er samen met de slimme meter voor zorgt dat er nooit overbelasting ontstaat wanneer de auto aan het #opladen is. Hierdoor zal de elektrische auto altijd het optimale laadvermogen krijgen in afstemming met de overige elektronische apparaten in het huishouden.

Krijg jij elk moment je nieuwe auto? 

Wij zorgen voor een laadpaal aan huis! Supersnel geregeld.


Voordelen laadpaal:

#veilig #weerbestendig #anti-vandalisme systeem #hoge kwaliteit #duurzame materialen #geavanceerde technologie #stevige verankering #bedrijfseigen look-and-feel #actieve load balancing #groenopladen #oplaadpunt #slimme EV-oplaadpunten #energieopslagsysteem #laadpuntgierle #laadpuntlille #oplaadpunt #elektrischopladen #batterijenopladenaandepaal #laadpaal #steekhierjeautomaarinhetstopcontact #openbaarbischikbaarlaadpunt #elektrischrijden #laadoplossing #detoekomstiselektrisch  #gespot #gierle #lille #turnhout #antwerpen #vlaanderen #Plug&Charge