Winnaar voor de groepsaankoop zonnepanelen met thuisbatterij voor de provincie Antwerpen & de provincie Limburg

Geen hoge energiefactuur met zonnepanelen!

Geen hoge energiefactuur met zonnepanelen!

Energie+ is winnaar voor de groepsaankoop zonnepanelen met thuisbatterij voor de provincie Antwerpen & de provincie Limburg.

“Nu de energieprijzen door het dak gaan, wil Energie+ meehelpen om duurzame oplossingen voor iedereen betaalbaar te maken.” zegt bedrijfsleider Joke Oorts.

Dankzij de groepsaankoop zijn zonnepanelen toegankelijker dan ooit. Dat sluit aan bij de ambitie van Energie+, werk maken van een duurzaam Vlaanderen met de maximale inzet op hernieuwbare energie.

Door samen aan te kopen krijg je een scherp groepsvoordeel. De prijzen zijn gemiddeld 27% voordeliger dan de huidige marktprijzen.

Alle ingeschreven deelnemers ontvangen een persoonlijk voorstel, dat gebaseerd is op de gegevens van bij de inschrijving. Dat voorstel bevat alle nodige informatie over het aangeboden zonnepanelensysteem, de garanties en service die Energie+ de deelnemers verzekert. Daarnaast geven we als Energie+ een schatting van de jaarlijkse besparing en de terugverdientijd van de investering. Via de groepsaankoop kan je ook kiezen om meteen een thuisbatterij toe te voegen aan je installatie om zo je zelfconsumptie te verhogen.

Deelnemers besparen onmiddellijk op hun jaarlijkse energiefactuur dankzij zonnepanelen op hun dak!

Energie+ werd opgericht in 2016 door Joke Oorts en Jimmy Van den Abbeele.

Intussen werken er 17 mensen bij Energie+.