Onderhoud.

Blijf zorgeloos genieten van jouw duurzame investering.

Wij zorgen voor jouw installaties.

Herstellingen

Bij defecten en reparaties kun je onze hulp ook altijd inschakelen.  

Zonnepanelen

Ook zonnepanelen hebben regelmatig onderhoud nodig om optimaal te kunnen renderen. 

Wat houdt dat onderhoud in?

Onderhoud aan je zonnepanelen

Het onderhoud aan je zonnepanelen wordt wel eens over het hoofd gezien, maar het is juist heel belangrijk dat dit regelmatig gebeurt!


Regen of sneeuw zorgt ervoor dat eventueel vuil wordt weggespoeld, maar er zal altijd vuil, zoals bladeren en stof, achterblijven. Hierdoor zullen je panelen minder gaan opbrengen. Wist je dat je rendementsverlies door vuil zelfs kan oplopen tot 25%? Een regelmatige onderhoudsbeurt is dus nodig om een hoog rendement te garanderen en om de levensduur van je panelen te verlengen. Zo bespaar je een hoop centen én energie. 

 

Wij reinigen de zonnepanelen met osmosewater om het vuil optimaal te verwijderen zonder dat je zonnepanelen beschadigd geraken. Maar we gaan verder dan gewoon reinigen. We inspecteren alle zonnepanelen en kijken alle aansluitingen na. Ook de omvormer, meters, kWh-teller en bekabeling wordt nauwkeurig gecheckt. Ook berekenen we steeds jouw opbrengst en rendement, zodat je weet hoe je installatie presteert.


Ons onderhoud omvat het volgende:

Een opbrengstcontrole: Door rekening te houden met de oriëntatie van de zonnepanelen en hun hellingsgraad kunnen we nagaan of je installatie volgens verwachting presteert.


Een stringcontrole: Via de PV-tester kunnen we nagaan of de panelen correct zijn aangesloten. Door de panelen periodiek met deze methode te laten controleren, kan eventuele degradatie in een vroeg stadium worden opgespoord.


Een thermografie of camerainspectie: Met een thermografische camera kunnen temperatuurverschillen binnen een paneel, binnen panelen van een string of binnen een veld van panelen van een volledige omvormer of stringcombinerbox in kaart worden gebracht. Als je dat wilt voeren we deze inspectie ook uit tijdens het onderhoud.

Herstellingen

Werkt er iets niet naar behoren? Heb je problemen met je installatie? Is er een onderdeel kapot?


Ook voor herstellingen kan je ons contacteren. 

We komen graag ter plaatse het probleem bekijken en vinden samen een gepaste oplossing. We laten je niet in de kou zitten!

Zorgeloos genieten met een onderhoudscontract.

Geen zorgen meer over je installaties: dat doen wij voor jou.
Niet alleen als eigenaar van een woning of bedrijf, maar ook als huurder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van je installaties.
Kies daarom voor een onderhoudscontract en profiteer van de vele voordelen. Zo ben je altijd in orde zonder je zorgen te maken!

De voordelen?
Bespaar energie door een regelmatige onderhoudsbeurt.
Krijg tips om nog meer energie te besparen en minder CO2 uit te stoten.
Vermijd het risico op pannes en de bijbehorende reparatiekosten.
Verleng de levensduur van je installatie.
Je bent altijd wettelijk in orde!

Wat gaat dat kosten?

Iedereen krijgt bij ons een persoonlijke offerte, op maat gemaakt.

Wij hebben op onze website geen calculator geplaatst waar direct een offerte uitrolt. Waarom? Omdat wij geloven dat elke situatie anders is. 
Wij investeren daarom graag de nodige tijd in een vrijblijvende offerte, omdat we ervan overtuigd zijn dat we je zo een betere oplossing kunnen aanbieden. 
Neem dus gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Waarom kiezen voor Energie+?

Hoogste kwaliteit voor de beste prijs

Om een optimaal rendement te kunnen garanderen, kiezen wij altijd voor de hoogste kwaliteit. Zo zijn we zeker dat je lang kunt genieten van jouw investering. Daarnaast kun je altijd rekenen op een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Stralende na-service

Onze missie is altijd een tevreden klant. We vinden het belangrijk dat jij van het begin tot het einde op de hoogte bent, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw installatie.

We verzorgen je installatie en kijken of alles nog naar behoren werkt rendeert. Zo ben je altijd in orde en bespaar je energie!

Eerlijk en transparant advies

Wij houden niet van verkooppraatjes: eerlijkheid duurt namelijk het langst. Omdat elke situatie anders is, bekijken we ter plaatse wat de beste oplossing zou zijn. Daarnaast zijn we altijd transparant over de kosten en bekijken we natuurlijk ook samen de opbrengsten van jouw investering!

Betrouwbare partner met veel ervaring

Ondertussen hebben we al meer dan 10 jaar ervaring in onze sector. Daarnaast zorgen we ervoor dat we altijd up-to-date blijven door het volgen van cursussen. Ook voldoet al ons materiaal altijd aan de Europese en Internationale normen, waardoor kwaliteit en betrouwbaarheid verzekerd zijn. 

Lees meer over onze tevreden klanten!

Wil je graag een onderhoudsbeurt inplannen?

We bekijken graag samen ter plaatse hoe we jouw project kunnen realiseren.
Bel ons op +32 496 254 254 en maak meteen een afspraak!
Een offerte is altijd vrijblijvend.

Neem contact met ons op!