Zonnepanelen.

Een slimme en duurzame investering voor particulieren én bedrijven.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Slimme en duurzame investering

Wek je eigen stroom op en verdien je investering terug op 5 à 8 jaar. Bovendien geniet je daarna nog jarenlang van gratis groene stroom.
Aan de huidige energietarieven komt dat neer op een besparing van gemiddeld €20.000 - €40.000 op 25 jaar!

Lagere energierekening

De laatste jaren zijn er flink wat maatregelen en prijsverhogingen doorgevoerd, waardoor je energiefactuur steeds hoger wordt.
Door te kiezen voor zonnepanelen bespaar je niet enkel op lange termijn. Ook op korte termijn zal je je energiefactuur zien dalen!

Beter voor het milieu

Zonnepanelen zijn een ecologische keuze. Doordat er geen CO2 vrijkomt bij het opwekken van energie, draag jij een steentje bij aan een gezonder milieu. Samen kunnen we een verschil maken en de klimaatopwarming tegen gaan!

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnestralen omzetten in elektriciteit.

Zonnepanelen worden geïnstalleerd op het dak. Zodra de zonnestralen de panelen bereiken, wordt er een spanning opgewekt in het paneel. Die spanning wordt in het paneel omgezet in elektriciteit. 
Deze elektriciteit gaat naar de omvormer die de gelijkspanning omzet naar wisselspanning. Nu kun je je stekker in het stopcontact steken en gebruik maken van je eigen opgewekte stroom!

Rendabele zonnepanelen.


De kwaliteit van de zonnepanelen speelt een belangrijke rol bij het rendement van jouw installatie. We besteden veel aandacht aan de keuze van ons materiaal en het installeren zelf. Zo zijn we altijd zeker dat we de beste kwaliteit kunnen aanbieden aan een interessante prijs

Vergeet de omvormer niet!


De omvormer wordt vaak over het hoofd gezien, maar dit onderdeel is net zo belangrijk als je zonnepanelen zelf. Ook hier kiezen we voor de beste kwaliteit én het juiste formaat voor jouw installatie. Zo ben je altijd verzekerd van een  optimaal rendement.

Wat te doen met schaduw?


Om het optimale rendement te kunnen garanderen, berekenen we op voorhand altijd zorgvuldig hoeveel schaduw er op de panelen zou kunnen vallen. We kijken naar de beste positie om de panelen te plaatsen om de opbrengst zo hoog mogelijk te houden.

Wat gaat dat kosten?

Iedereen krijgt bij ons een persoonlijke offerte, op maat gemaakt.

Wij hebben op onze website geen calculator geplaatst waar direct een offerte uitrolt. Waarom? Omdat wij geloven dat elke situatie anders is. 
Wij investeren daarom graag de nodige tijd in een vrijblijvende offerte, omdat we ervan overtuigd zijn dat we je zo een betere oplossing kunnen aanbieden. 
Neem dus gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Waarom kiezen voor Energie+?

Hoogste kwaliteit voor de beste prijs

Om een optimaal rendement te kunnen garanderen, kiezen wij altijd voor de hoogste kwaliteit. Zo zijn we zeker dat je lang kunt genieten van jouw investering. Daarnaast kun je altijd rekenen op een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Stralende na-service

Onze missie is altijd een tevreden klant. We vinden het belangrijk dat jij van het begin tot het einde op de hoogte bent, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw installatie.

Ook na het plaatsten van de installatie zorgen wij ervoor dat alles volledig in orde is. We bieden dan ook verschillende onderhoudsservices aan, zodat jouw installatie altijd naar behoren werkt en rendeert.

Betrouwbare partner met veel ervaring

Ondertussen hebben we al meer dan 10 jaar ervaring in onze sector. Daarnaast zorgen we ervoor dat we altijd up-to-date blijven door het volgen van cursussen. Ook voldoet al ons materiaal altijd aan de Europese en Internationale normen, waardoor kwaliteit en betrouwbaarheid verzekerd zijn. 

Technische ondersteuning

Voor we aan een project beginnen, kijken we altijd eerst of alles technisch mogelijk is. We bekijken jouw elektriciteitskast, kabels en misschien nog het belangrijkste: je dakconstructie

Moeten er aanpassingen aan je dak gebeuren? Dan nemen we dit ook meteen onder handen. 

Duurzame installatie op maat gemaakt

We komen graag ter plaatse om jouw project te bespreken. Zo kunnen we de situatie goed bekijken en alle mogelijkheden bespreken. We zorgen ervoor dat we met alle factoren rekening houden en kiezen voor de meest winstgevende plaatsing.

Duidelijke informatie

In onze sector zijn er veel regels en wetten waar we aan moeten voldoen. We snappen heel goed dat het voor jou als klant soms lastig bij te houden is. We helpen je hier dan ook graag bij. 

Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de keuring voor jouw nieuw geplaatste installatie door ons wordt aangevraagd. Het enige dat jij nog moet doen is wachten op een telefoontje van het keuringsbedrijf om een afspraak te maken!

Eerlijk en transparant advies

Wij houden niet van verkooppraatjes: eerlijkheid duurt namelijk het langst. Omdat elke situatie anders is, bekijken we ter plaatse wat de beste oplossing zou zijn. Daarnaast zijn we altijd transparant over de kosten en bekijken we natuurlijk ook samen de opbrengsten van jouw investering!

Esthetische zonnepanelen

We maken op voorhand altijd een simulatie van hoe de zonnepanelen er op het dak uit zullen zien, zodat je een goed zicht hebt op het resultaat. We zorgen ervoor dat de panelen niet storend zijn voor het uitzicht van jouw woning. 

Lees meer over onze tevreden klanten!

Wil jij ook graag je eigen groene stroom opwekken?

We bekijken graag samen ter plaatse hoe we jouw project kunnen realiseren.
Bel ons op +32 496 254 254 en maak meteen een afspraak!
Een offerte is altijd vrijblijvend.

Neem contact met ons op!